BOUW JE EIGEN ORGANISATIEPANEEL

Heeft u thuis geen ruimte? Maak van jezelf een organiserend paneel zoals dit. Het is de plank van het moment en, het beste: je hoeft geen expert te zijn in doe-het-zelf. Volg gewoon deze eenvoudige stappen en u zult uw muur in stijl decoreren.

Dit organizerpaneel is het nieuwe fashion item dat je niet mag missen in je huis. Behalve dat het u veel ruimte bespaart, zal het uw woonkamer, uw hal, uw studeerkamer … versieren en elk van deze ruimtes een heel persoonlijk en creatief tintje geven. Het is voldoende om een houten plank te maken, een paar plankjes voor de planken en wat ronde staven om ze vast te houden. Al het andere is gereedschap voor snijden, polijsten en schilderen.

Binnen een half uur heb je het gedaan! Dan hoef je alleen maar na te denken over welke voorwerpen je erop moet plaatsen, of het nu gaat om planten, boeken, keukenblikken … Vergeet niet om het bos een verflaag te geven om ze stijlvoller te maken. Afhankelijk van de kleur van de muur kun je deze met lichtere of donkerdere tinten schilderen. Het ziet er geweldig uit!

More Stories
Brexit: de gok met staatssteun van meerdere miljarden euro’s