Goedkoopste Afrikaanse landen die u moet bezoeken

Kigali, Rwanda

Het tragische verleden, de rijke cultuur en de ongelooflijke natuur van Rwanda maken het tot een van de meest intrigerende plekken in Afrika om naartoe te reizen.

Kigali is de hartslag van de culturele attracties van het land. Met zijn genocide-gedenktekens en bloeiende kunstscène is het een must voor geschiedenisliefhebbers en mensen die ervan houden zich onder te dompelen in verschillende culturen.

Kigali is ook een van de goedkoopste Afrikaanse steden om te bezoeken. Terwijl de backpackscene nog steeds groeit, zijn er een paar hostels om uit te kiezen die je budget niet zullen breken.

Egypte

Budgetreizen en Egypte zijn misschien niet het eerste dat in je opkomt als je aan dit Noord-Afrikaanse land denkt. Maar het is een van de goedkoopste Afrikaanse landen voor reizigers.

Vluchten zullen uw grootste kostenpost zijn, maar als u deze tips voor het besparen van vliegtickets opvolgt, kunt u wellicht retourtickets vanuit Zuid-Afrika tussen R5200.00 en R6000.00 scoren!

Kenia

Met ongelooflijke nationale parken, uitstekende musea en eigenzinnige locaties – een reis naar Nairobi, Kenia zal diegenen die op zoek zijn naar de goedkope vakantiebestemming in Afrika niet teleurstellen.

De hoofdstad heeft een heerlijke foodiescène en een aantal ongelooflijke culinaire ervaringen!

Zanzibar

Breng uw dagen door met het verkennen van het verleden, de rijke cultuur en enkele van de beste stranden ter wereld.

Stone Town en Prison Island op Zanzibar mag je niet missen als je meer wilt weten over de duistere geschiedenis van het eiland in de slavenhandel en hoe dat zijn unieke cultuur heeft gecreëerd.

Of je kunt naar Pemba Island springen en gaan snorkelen en duiken!

Ethiopië

Ethiopië is een portaal naar een andere wereld.

Het is de toegangspoort tot een oude plaats vermengd met de groeiende metropool Addis Abeba. De hoofdstad is nu de op drie na grootste van Afrika en herbergt enkele van de beste musea en traditionele gerechten van het land.

Voor veganistische reizigers is Ethiopië de hemel. Vaker wel dan niet, ervaar je niet veel van de authentieke gerechten van een land als je op een plantaardig dieet reist, maar dat is hier niet het geval.

More Stories
Brexit: de gok met staatssteun van meerdere miljarden euro’s