Goedkope bestemmingen in Azië om te bezoeken in 2021

Zuidoost-Azië heeft veel mooie landen die vaak worden vergeten bij het plannen van uw reizen over de hele wereld. De lagere kosten en eindeloze schoonheid zouden deze regio van de wereld op ieders reislijst moeten zetten. Er zijn landschappen waar iedereen van kan genieten, of je nu op zoek bent naar stranden, bossen, uitgestrekte bergen of iets daar tussenin. We hebben een lijst samengesteld met de top 5 geweldige en goedkope bestemmingen waar je naartoe moet in Zuidoost-Azië.

Vietnam

Vietnam is een prachtig land dat veel te bieden heeft. Je zou een maand in Vietnam kunnen zijn en het zal niet genoeg tijd zijn. We kwamen niet op zoveel plaatsen omdat we maar 5 dagen bleven. Onze favoriete stad is Ha Long Bay. Sommige van de plaatsen die wij de lokale bevolking en andere toeristen zeiden, zijn geweldig om te bezoeken: Hội An (aanbevolen tijd 3 dagen), Huế (2 dagen), Phong Nha-Kẻ Bàng National Park (2 dagen), Hanoi (2 dagen) en Ha Long Baai (3 dagen).

Thailand

Thailand is een prachtig land en tot nu toe onze favoriet in Azië. Thailand heeft prachtige boeddhistische tempels, drijvende markten, geweldige stranden en scubaduiken, mijn favoriet en laten we de feestscene in het zuiden van Thailand niet vergeten; Phang Nga Bay en de Full Moon Party op Ko Pha Ngan Island.

Cambodja

De belangrijkste steden om naartoe te gaan in Cambodja zijn Phnom Penh, Siem Reap en Sihanoukville, we zijn niet naar de laatste gegaan, maar reizigers die we tegenkwamen zeiden dat dat geweldig was vanwege de stranden. Je mag de enorme Angkor Wat, een stenen tempelcomplex buiten Siem Reap, niet missen.

Nepal

Nepal staat bekend om hun betaalbare bergtochten en hun prachtige landschappen. De lange en rijke geschiedenis biedt veel voor bezoekers die niet geïnteresseerd zijn in het beklimmen van hoge toppen.

Helaas zijn tijdens de aardbeving van 2015 veel van de belangrijke monumenten ingestort of beschadigd, waardoor de hoofdstad niet zo aantrekkelijk is als voorheen. Toch zijn de mensen geweldig en doen ze er alles aan om weer op de been te komen. Er zijn ook problemen met India, dat geen invoer naar Nepal toestaat, dus er zijn wat voedsel- en gastekorten. Het is een geweldige plek om te bezoeken, dus laat je hierdoor niet afschrikken.

Laos

Laos is een van de beste plaatsen in Zuidoost-Azië vanwege het beperktere toerisme en de grote onaangesproken schoonheid. Hoewel de hoofdstad Vientiane absoluut adembenemend is, zijn het de minder bereisde paden die Laos tot een must maken.

U mag de spectaculaire Vlakte der Kruiken niet missen, en ook de kleinere dorpen op eigen gelegenheid bezoeken.

More Stories
Paradise Hopping