IK STOOF HET, IK VERSIER HET: GEWELDIGE DIY-IDEEËN

Als je ze ziet, hou je van ze: maar je weet niet waar je moet beginnen. Als dit jouw geval is en je bent gepassioneerd door Do It Yourself, dan laten we je hier wat supergemakkelijk zien om je huis te versieren met je eigen creaties.

CREËER EEN MUUR MET HERINNERINGEN
Kies een “belangrijke” muur zodat je herinneringen altijd in het zicht zijn, en maak een compositie met foto’s. Maak papieren sjablonen voor de lijsten in verschillende vormen en maten en plak ze op de muur totdat je de compositie vindt die je het leukst vindt, meng ze met symbolen om een dynamische compositie te creëren. Combineer kleuren- en zwart-witfoto’s en vernieuw ze van tijd tot tijd.

VERFRAAI EEN HOEK MET VINYLS
Je hoeft geen gaatjes te maken, maar studeer goed waar je elk vinyl gaat plakken. Hier zijn het lijsten met een barokke lucht -sommige leeg, een zeer actuele trend-, maar je kunt het doen met kindertekeningen in de kinderkamer, met culinaire details in de keuken … Plan goed waar je ze gaat plaatsen voordat je begint door ze te lijmen, ga je sneller en maak je geen fouten.

ONTWERP EEN HOOFDBORD
Je kunt dit met heel weinig doen, je hebt alleen brede (12 ”) houten latten, een sealer, verf, een 50 x 115 cm multiplex paneel en een lijst nodig. Snijd de latten zo af dat ze aan elke kant van het bed 15-20 cm uitsteken en lijm ze horizontaal op het paneel tot ze 120 cm hoog zijn. Breng vervolgens de sealer aan, verf en decoreer met het vormstuk. Je slaapkamer krijgt stijl en wordt veel persoonlijker.

More Stories
Werken vanuit huis: de opkomst van het zelfgemaakte kantoor