Princess Leonor of Borbon Ortiz during the proclamation of Spain Crown Prince Felipe of Borbon and Greece as King in Madrid , Spain , on Thursday 19th June 2014 , Madrid

LEONOR’S EVOLUTIE DOOR ZIJN HAAR: VAN DE ZIJVLEUGELS NAAR DE MELENA MET HEKSEN

Prinses Eleanor is 15 jaar oud en volgend jaar verlaat ze Spanje om in Wales de middelbare school te gaan studeren. Vanwege haar rol in de Spaanse koninklijke familie hebben we haar op gedenkwaardige momenten in haar leven gezien, zoals haar eerste toespraken, haar eerste schooldagen of haar zomervakanties. In elke openbare tentoonstelling zorgen de koningen met grote zorg voor hun dochters tot in het kleinste detail: van hun gebaren, de woorden die ze uitspreken en ook hun outfits, die de bewondering van de Europese mode hebben gewekt. Afgelopen februari belichtte de Italiaanse editie van Vogue magazine de onberispelijke modegarderobe van de adolescent die al een stijlicoon is geworden.

De troonopvolger is niet alleen geëvolueerd in kleding. Leonor heeft een overvloed aan blond haar dat wordt verlicht door de inval van de zon en dat ze aan het modelleren is volgens haar leeftijd. Haar kapsel verandert naarmate ze ouder wordt en, vooral in de afgelopen twee jaar, wordt dit weerspiegeld in het feit dat ze afscheid heeft genomen van de zijvlechten die ze als kind droeg om haar nette, geföhnd haar te laten zien. De verandering is duidelijk: Leonor is geen kind meer.

More Stories
Europese markten geven winst op; G4S stijgt met 24% na overnamebod