Wenkbrauwtrends die het spel in 2021 zullen veranderen

Natuurlijk schone wenkbrauwen
De visagiste van Chiara Ferragni onthult aan Glamour dat er in 2021 veel aandacht zal zijn voor de wenkbrauwen. “Een goed behandelde en gedefinieerde wenkbrauw is essentieel”, zegt Manuele Mameli. Natuurlijk neigen de wenkbrauwen waarnaar we verwijzen naar een natuurlijke definitie die wordt bereikt met een nauwkeurige harsen en met heel weinig product om sommige hoeken te accentueren.

-Gevederde wenkbrauwen
Het is een trend die we zagen op de Yohji Yamamoto-catwalks voor lente / zomer 2021 en die de redactionele deskundige visagist Israel Quiroz bevestigt. Deze wenkbrauwen zijn nonchalant, asymmetrisch en warrig, wat je kunt bereiken met de zeeptechniek voor de wenkbrauwen en ze in de tegenovergestelde richting kamt, of ze in delen verdelen en ze naar tegenoverliggende kanten borstelen.

-Wenkbrauwen bijna bij elkaar
Borstelige wenkbrauwen die zo overvloedig aanwezig zijn dat ze bijna een ‘unibrow’-effect vormen, zullen het overnemen in 2021. Velen noemen ze’ Chalamet’-wenkbrauwen, vanwege hun gelijkenis met die van de knappe acteur, Timothée Chalamet, maar kortom, ze zijn erg bossig en zo jongensachtig dat je praktisch niets hoeft te waxen.

-Geschoren wenkbrauwen
Miu Miu en Pat McGrath hebben de terugkeer van geschoren of blanco wenkbrauwen aangekondigd, en we zijn er dol op! We raden je aan om het met een pincet te doen om de controle niet te verliezen, maar als je gewoon die indruk wilt wekken zonder een haar te verwijderen, kun je de lijn of ruimte schilderen met een potlood van de toon van je huid die de wenkbrauw kruist.

More Stories
Backpacking For Newbies